سخنرانی مسئولین دانشگاه در اولین روز مراسم دانشجویی مدرسه زمستانی

سخنرانی دکتر روانبد سرپرست امور آموزشی دانشگاه علوم پزشکی:

هر سلول پیر و فرسوده ای در بدن را میتوان با سلول های بنیادی جایگزین کرد...دانشجویان و نسل جوان هم مشابه سلول های بنیادی این جامعه هستند که بعد ها در منصب ها و مسئولیت های مختلف قرار میگیرند پس توجه به دانش پژوهان اکنون بزرگترین سرمایه ماست.

دکتر روانبد همچنین چند مورد از کاربرد های سلول های بنیادی را در زمینه رشته تخصصی خود(خون شناسی و سرطان شناسی) مطرح کردند از جمله درمان لوکمی با پیوند سلول های بنیادی از خواهر یا برادر تنی بیمار و یا استفاده از بانک بند ناف در درمان افراد.

سخنرانی دکتر امینی ریاست محترم دانشکده پزشکی:

دکتر امینی در مورد دانش نوین سلول های بنیادی در درمان بیماری چشمی بهجت، بیماری های آرتروز، استئوآرتریت، لوپوس،... سخنرانی نمودند.

ایشان در رابطه با تخصص خود که پزشکی مبتنی بر فرد تا چه حد در درمان بیماری ها مؤثر است صحبت نمودند به این صورت که درمان هر فرد با توجه به پایه بدن خاص هر فرد و مولکول و ژنتیک هر فرد متفاوت است.

تعداد بازدید:   ۲۶

چاپ خبر | ارسال به دیگران