سخنرانی مسئولان برگزاری مدرسه زمستانی

سخنرانی قائم مقام ریاست دانشگاه دکتر دارابی:

با همت بالای خانم دکتر ظهیری این رویداد بزرگ در دانشگاه ما به وقوع پیوست ، با توجه به اینکه این رویداد زمینه ساز شکوفایی استعداد بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان خواهد بود امیدوارم از این به بعد ما شاهد تعداد بیشتری از این نوع برنامه ها باشیم و تشکر ویژه دارم از اساتید عزیزی که این چند روز به امر آموزش میپردازند.

سخنرانی حجت الاسلام دشتی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه:

امروز اکر به ما مسئولین گفته شود زمینه ای جهت سرمایه گذاری اقتصادی ایجاد شده فورا سرمایه گذاری میکنیم ولی اگر به ما گفته شود که جوانی وجود دارد که باید روی او برنامه ریزی صورت گیرد از آن خودداری میکنیم، یکی از موارد فراموش شده در این زمان توجه به نیروی انسانی است.باید به افزایش زیرساخت های آموزشی توجه کرد ولی توجه به نیروی انسانی از اهمیت بیشتری برخوردار است.کشور ما برخوردار از نیروی مؤثر انسانی و جوانانی پرانگیزه و ساعی است که بابت این امر از خداوند سپاسگزاریم.

سخنرانی سرپرست کمیته سلول های بنیادی خانم دکتر ظهیری:

تشکر ویژه دارم خدمت تمام عزیزانی که در مسیر برگزاری دومین مدرسه زمستانی ما را همراهی کردند اعم از معاونین دانشگاه ، ریاست سازمان استعداد های درخشان و گروه اساتید رویان که قدردان زحمات بیدریغشان هستیم.با تلاش های صورت گرفته استان بوشهر جز ده استان برتر کشور در زمینه سلول های بنیادی قرار گرفت و به زودی شاهد فعالیت های پژوهشکده سلول های بنیادی خواهیم بود همه ی این تلاش ها به امید آینده فرزندانمان خواهد بود و این تلاش ها هرچند به ظاهر کوچک همه نهالی خواهند بود که در آینده به بار خواهند نشست.

سخنرانی آقای درتاج معاون آموزش متوسطه استان بوشهر:

صمیمانه و خاضعانه تشکر میکنم از مؤسسه رویان که سالهاست این مؤسسه و نام آن زندگی را در ذهن ما تداعی میکنند.موضوع سلول های بنیادی با توجه به اهمیت آن باید به صورت عمومی در میان مردم درآید و این دانش وارد مدارس ما شود، امیدواریم که به زودی شاهد افتتاح پژوهشکده دانش آموزی سلول های بنیادی باشیم.استدعا ما از دانشجویان استان این است که فاصله علمی را کاهش دهند و با توجه به این موضوع که ما با کمبود نیروی انسانی و تجهیزات مواجهیم دانشجویان با تلاش های خود میتوانند این کمبود ها را تا بخش بسیار زیادی جبران کنند.

تعداد بازدید:   ۲۰

چاپ خبر | ارسال به دیگران